Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Editor choice

Rahsia copy trader

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Rahsia copy trader – Saham-saham yang saya beli ini adalah saham-saham di pasaran Wall Street! Selain Saham, ada juga beberapa Cryptocurrency yang saya beli!

Kenapa beli saham di Wall Street?RahsiaCopyTrader.com
Sebab! Buat masa ini.. teknik “copy trading” ini hanya boleh digunapakai untuk pasaran wall street sahaja! Untuk saham-saham di Bursa Malaysia.. ia belum boleh digunapakai!

Kenapa Saham Di Wall Street?

Pasaran Saham Wall Street adalah merupakan pasaran saham yang terbesar di dunia! Malah… jika kita lihat dan bandingkan 5 tahun kebelakangan ini… di antara pasaran Wall Street dan Bursa Malaysia..

Kita boleh lihat pasaran Wall Street mencatatkan peningkatan yang agak stabil… Index Nasdaq mencatatkan kenaikan sebanyak +80% dalam tempoh 5 tahun..RahsiaCopyTrader.com

Manakala, Bursa Malaysia pula.. mencatatkan penurunan sekitar -15% untuk tempoh 5 tahun kebelakangan ini!  Hah! Sekarang anda dah tahu.. kenapa anda asyik rugi je apabila melabur di dalam pasaran saham Bursa Malaysia sejak 2-3 tahun ni! Setahun dah beli saham tapi masih tak naik-naik! hu hu!RahsiaCopyTrader.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password