Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Best value

Rahsia Affiliate Jana Komisen 4 Angka

Klikjer
Deal Score+1
Deal Score+1

Rahsia Affiliate Jana Komisen 4 Angka – Bagaimana Saya Hasilkan Pendapatan 4 Angka Sebulan Hanya Melalui Affiliate?

Dan Yang Paling BEST, Saya Lakukan TANPA Keluarkan Sebarang MODAL!

Assalamualaikum dan hi! .

Saya Mohammad Bin Abdullah.
Selepas kontrak pekerjaan saya ditamatkan  pada tahun 2018, saya berasa sangat sedih dan sedikit tertekan. Saya telah kehilangan punca pendapatan dan perlu mencari punca pendapatan yang baru!

Pada mulanya, saya ada cuba juga untuk berniaga secara offline dengan menjual minyak bidara dan beberapa lagi produk  lain. Namun, ia kurang mendapat sambutan dan agak rumit, kerana saya perlu ambil stok, buat marketing,  , layan pelanggan, kemudian bungkus produk dan buat penghantaran.

Setelah beberapa ketika, saya rasa, hasil yang saya perolehi kurang memberangsangkan berbanding usaha yang saya keluarkan. Jadi, saya cuba beralih dan mencari peluang-peluang buat duit yang lain.

Mencari Peluang Buat Duit Online!

Saya mula membuat carian di internet dan mencari peluang untuk membuat duit secara online. Dan hasil dari carian saya, saya nampak, affiliate adalah cara yang paling mudah nak buat duit secara online kerana kita tidak perlu keluarkan sebarang modal, tak perlu nak simpan stok barang dan hanya perlu share link saja. 

Sangat mudah!!. 

Tapi saya silap. Saya ingat bila kita copy dan paste link affiliate di mana-mana, sales boleh masuk. Tapi sebenarnya tak ada sales langsung!

Kemudian, saya mula cuba buat carian sedikit tentang cara-cara yang betul untuk buat marketing online.

Tapi, kebanyakan teknik yang diajar tidak sesuai dengan diri dan situasi saya. Sebabnya.. teknik tersebut memerlukan saya keluarkan duit untuk run ads. Terus-terang saya katakan, pada waktu itu, saya memang langsung tidak ada modal untuk buat iklan berbayar. 

Malah, Duit nak belanja makan pun hampir tak ada. Sungguh!

Waktu itulah juga saya berdoa bersungguh-sungguh kepada tuhan agar ditunjukkan teknik yang berkesan untuk buat duit dalam affiliate ini.  

Sedih.  

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password