Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Best value

Mula trade FCPO

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Mula trade FCPO – Alhamdulillah.. lepas beberapa tahun buat bisnes.. adalah sikit duit simpanan!

Bila dah ada sikit duit simpanan ni.. maka terfikir lah.. macam mana untuk saya gandakan duit simpanan yang ada tu.Kalau terperap je kat asb tu… letih! setahun baru dapat 4-5%.

So.. saya decide.. keluarkanlah sikit dan try labur kat saham! FCPOTurbo.com
Bila dah masuk kat saham…. baru tahu!.. Agak pishang juga sebenarnya…!

Dengan modal 10k… untuk dapatkan untung RM500 (5% profit) tu… makan masa berminggu dan bulan rupanya!
Itu pun kalau bernasib baik la.. kalau nasib kurang baik… lepas beli dan harga saham tu jatuh.. terpaksalah peram sampai bertahun-tahun untuk tunggu dia naik semula!

Jadi.. saya rasa tak bolehlah.. tak sesuai dengan jiwa saya… saya ni orang bisnes.. So, kalau boleh.. nak hasil tu cepat… kalau kena tunggu berbulan-bulan dan tahun untuk dapat hasil yang ciput.. saya rasa kurang sesuai.. tambahan lagi.. umur saya dah 40-an.. kalau setahun baru dapat 500… berapa puluh tahun pula saya kena tunggu untuk modal 10k tadi berkembang jadi 20..30 k?

Bukanlah bermaksud “pelaburan saham” tu tak bagus… sebab, cuma saya rasa, ia kurang sesuai dengan diri saya!FCPOTurbo.com

So.. saya pun belajarla… lepas study & training hampir 6 bulan pasal FCPO ni.. Saya pun mula trade FCPO…
Alhamdulilah… kalau setakat nak generate profit 500 ke 1000 dalam masa 1-2 hari dalam FCPO tu.. memang boleh sangat-sangat!FCPOTurbo.com

Tak perlu dah tunggu berbulan-bulan untuk lihat duit tu berkembang dengan cepat dan banyak!
Jadi, kalau anda macam saya… berminat nak gandakan wang simpanan dengan cepat dan banyak.. saya memang rekemenkan anda belajar pasal FCPO ni..

Boleh tengok website ni untuk belajar pasal FCPO! FCPOTurbo.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password