Another Community Classified Website in Malaysia with Blog and coupon functionality.iklan2u.my is an advertising and classified website in Malaysia with a blog concept and coupon offered.
Best seller

Kelebihan Vcafe Brazilian Arabica Coffee

Deal Score+1
Deal Score+1

Kopi Volten atau Vcafe Brazilian Arabica Coffee merupakan produk terbaik Volten International setakat ini.Yang pastinya digemari ramai kerana aroma, rasa dan khasiat yang tiada tandingnya Vcafe Brazilian Arabica Coffee wajib dijadikan minuman harian yang berterusan.

 

1. Tidak menggunakan gula sebaliknya pemanis senulajadi nano.

Jadi ia zero kalori dan amat sesuai untuk dinikamati oleh penderita kencing manis. Untuk golongan yang menjaga badan, maka kopi ini tidak akan menyebabkan obesiti.

2.Tidak mengandungi bahan terlarang yang berbahaya kepada kesihatan.

Laporan ujian ini dibuktikan oleh Pusan Racun Negara dan juga Vcafe kopi sudah mendapat pengiktirafan sijil HACCP, serta MeSTI.

3.Kandungan kafien yang rendah manakala kandungan antioksida yang tinggi.

Maksudnya di sini kopi volten boleh dimium oleh mereka yang selalu kena migrain. Antioksida yang tinggi pula sangat bagus dalam menentang radikal bebas agar terpelihara dari kanser.

 

 

 

Boleh CONTACT untuk pertanyaan lanjut.
1 Comment
  1. Sebelum rasa sudah terasa aura Vcafe Brazilian Arabica Coffee ini. Mana tidaknya dengan nama yang gah dan ada keunggulan tersendiri.

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password