Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Best value

Jadi ejen hartanah

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Jadi ejen hartanah – Kisah saya bermula pada tahun 2011. Pada waktu itu, saya ada terbaca post status rakan saya di FB. Beliau bercerita tentang bagaimana beliau berjaya mengubah hidup beliau dengan menjadi seorang ejen hartanah. Dari seseorang yang hanya memandu kereta kancil, kepada seseorang yang memandu kereta mewah.RahsiaEjenHartanah.net

Dari situ, mula timbul minat saya terhadap kerjaya ejen hartanah, dan saya pun mula membuat carian di internet tentang bagaimana untuk menjadi ejen hartanah… tetapi, tidak banyak maklumat yang tepat dan lengkap yang dapat membantu saya untuk memulakan langkah pertama menjadi seorang ejen hartanah!

Oleh itu, saya telah pergi ke beberapa agensi hartanah berhampiran rumah saya untuk bertanyakan tentang perihal menjadi ejen.. tetapi, semuanya melayan saya acuh tak acuh. Saya tidak pasti mengapa… mungkin pada waktu itu, saya terlalu naif dan tidak tahu apa-apa langsung tentang perihal jual beli hartanah. Jadi, mungkin disebabkan itu mereka memandang saya sebagai seseorang yang kurang sesuai untuk ceburkan diri menjadi ejen hartanah dan bernaung di bawah agensi mereka.

Namun saya tidak putus asa….. saya cuba lagi pergi ke beberapa agensi hartanah yang berbeza….

Hinggalah akhirnya, saya bertemu dengan sebuah agensi hartanah yang sudi membimbing saya untuk menjadi seorang ejen hartanah walaupun saya “zero” tentang ilmu jual beli hartanah! RahsiaEjenHartanah.net

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password