Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Best seller

Dekorasi rumah harga bajet

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Dekorasi rumah harga bajet – Bila masuk bab nak menghias rumah ini… kadang-kadang memang memeningkan! Lebih-lebih lagi, jika rumah kita tu dah ada terlampau banyak barang! Nak dibuang.. sayang pula! kalau tak buang.. rumah jadi sempit pula!Dekorasi Bajet

Itu belum masuk bab nak cat dinding! Nak cat warna apa? Nak warna garang ke? Lembut ke? Nak ada corak-corak ke? Ke.. nak pasang wallpaper je?

Haish!.. Macam-macam pilihan yang ada! Sampai pening nak buat keputusan!

Apa yang lagi memeningkan.. bajet pun tak berapa nak “ada” sangat!Dekorasi Bajet

Rilekssss! Usah Pening-Pening!  Biar Saya Bantu!

Beginilah! Sebelum saya berikan anda tips tentang menghias rumah! izinkan saya memperkenalkan diri saya terlebih dahulu!

Hi!, saya Hazlam dan lebih dikenali sebagai Alam. Saya merupakan seorang designer, perunding, penulis dan pemilik syarikat Hazlam Anuar Design di Kuala Lumpur dan sudah Berada dalam industri design ini sejak tahun 2005.Dekorasi Bajet

Sepanjang saya menjadi perunding hiasan dalaman, memang selalu sangat saya jumpa client yang mempunyai bajet yang terhad apabila ingin menghias rumah mereka!

Jadi, seringkali juga saya mencadangkan kepada mereka beberapa teknik hiasan yang nampak elegan tetapi dengan kos yang jauhlebih murah!

Dari mula menghias bahagian ruangan tamu, hinggalah kepada ruangan bilik tidur, dapur serta bilik air!

Semuanya boleh dihias dengan bajet yang rendah!Dekorasi Bajet

Prinsip saya! Tidak perlu beli barang-barang hiasan baru! Gunakan sahaja barang-barang yang sudah ada! Cuma perlu adjust sedikit barang tersebut menggunakan kreativiti yang ada.. ianya pasti akan menjadikan sesuatu sudut dan ruangan itu nampak lebih segar dan elegan!

Saya pasti! Mesti anda mahu tahu apakah teknik-teknik hiasan yang saya gunakan kan?–>>Dekorasi Bajet

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password