Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Best price

Cara halus memikat lelaki idaman anda

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Cara halus memikat lelaki idaman anda – Inilah 5 Kesilapan UTAMA Yang Sering Menggagalkan Setiap Hubungan Cinta Anda Untuk Berakhir Ke Jinjang Perkahwinan!

Sudah menjadi impian setiap pasangan yang bercinta untuk mengikat hubungan mereka secara sah melalui ikatan perkahwinan.. Tapi malangnya tak semua impian cinta mampu menuju ke ikatan suci ini..PikatLelaki.com

Adakah ini kerana anda memang bernasib malang, tidak nampak menawan atau terlalu buruk pada mata mereka sehinggakan terpaksa bersendirian sampai ke hari ini?

Hmm.. Sebenarnya perkara ini mudah sahaja.. Ada 3 jawapan sahaja bila berlaku sesuatu yang sebegini rupa..

1 – Ianya bukan Jodoh anda.. Lebih baik terpisah sekarang daripada terpaksa bercerai berai selepas kahwin nanti..

2 – Ianya kerana salah lelaki yang mudah untuk berubah hati bila terjumpa kekasih lama atau wanita yang lebih menarik hati mereka..

3 – Ianya kerana anda telah melakukan kesilapan-kesilapan yang membuatkan si dia mulai rasa jemu dan tak selesa untuk meneruskan hubungan serta memilih untuk putus dengan anda..

Ya, juga mungkin puncanya kerana anda hanyalah seorang manusia biasa dan tak lari daripada melakukan sebarang kesilapan.. Tapi kesilapan bagaimanakah yang menyebabkan si dia ini tawar hati dan mulai berubah sehingga menamatkan hubungan cinta yang suci ini?PikatLelaki.com

Inilah antara 5 kesilapan yang mungkin anda lakukan sehingga menyebabkan hubungan anda tidak kekal lama ke alam perkahwinan impian..

1 – Terlalu Pemalu & Susah untuk Berkomunikasi

Sifat malu semenangnya sangat terpuji kerana ia juga salah satu daripada cabang keimanan.. Tapi sikap terlalu pemalu boleh membuatkan anda sukar untuk berkomunikasi dengan si dia.. Ini turut menyukarkan mereka untuk lebih memahami anda..PikatLelaki.com

2 – Kelihatan Terlalu Terburu-buru Dalam Hubungan

Sikap terburu-buru dalam sesebuah hubungan boleh menampakkan keterdesakan anda.. Ini menunjukkan terdapat desakan orang lain yang mendorong anda segera untuk membawa hubungan anda ke peringkat seterusnya.. Ini menunjukkan anda tidak ikhlas dalam perhubungan..PikatLelaki.com

3 – Terlampau Mencari Kesempurnaan Dalam Perhubungan

Setiap orang dilahirkan dengan kelebihan dan kekurangan tersendiri.. Tapi jika anda sentiasa mahukan si dia jadi sempurna pada mata anda dan perlu betulkan segala-galanya untuk bersama anda, ini akan membuatkan mereka rasa tertekan dan rasa terkongkong..

4 – Terlalu Cuba Mengawal

Apa yang anda rasakan jika tiba-tiba ada orang mengarahkan anda buat itu & buat ini tanpa kerelaan anda? Pasti ianya sangat melemaskan dan menyakitkan hati.. Sikap inilah yang membuatkan para lelaki rasa tidak selesa untuk meneruskan perhubungan..PikatLelaki.com

5 – Hati Anda Terlalu Mudah Ditawan

Lelaki sangat tertarik dengan wanita yang ‘jual mahal’ kerana semakin sukar untuk dapatkan wanita tersebut, semakin bersemangat mereka mahu memikat hatinya kearana wanita sebegini sangat menghargai cinta.. Dan bagi lelaki, wanita yang mudah ditawan hatinya adalah wanita yang paling mudah berubah hati..

Apa yang anda perlu tahu tentang LELAKI ini ialah mereka mungkin kelihatan sangat complicated tapi mereka sebenarnya sangat mudah difahami.. Mereka akan tertarik dengan wanita yang mampu melengkapkan kehidupan mereka serta membuatkan mereka rasa selesa dan bahagia walaupun hanya dengan berbicara di telefon sahaja..

Jika anda telah berkenalan dengan lelaki yang betul-betul terbaik – yang nampak serius mampu membawa anda kepada ikatan perkahwinan, ebook ini adalah solusi terbaik untuk anda.. Kerana penulis hebat ini kongsikan cara untuk anda menguasai psikologi lelaki dan menawan hatinya agar anda mampu menjadi permaisuri hatinya dengan lebih berkesan..

Antara ilmu yang bakal anda pelajari dalam ebook ini ialah:

  • Persediaan PENTING yang perlu ada sebelum anda mendekati bakal jodoh..
  • Ciri-ciri lelaki yang perlu dielakkan dalam mencari cinta sejati..
  • Cara MUDAH untuk menguasai psikologi para lelaki..
  • 7 titik kelemahan lelaki yang membuatkannya mudah jatuh cinta..
  • 3 amalan MUDAH untuk menawan hati lelaki tanpa mereka sedari..
  • Petua-petua BERKESAN untuk serlahkan lagi keanggunan anda depan bakal jodoh..
  • Cara TERBAIK untuk menguji keserasian anda dan bakal jodoh sebelum ke ‘next level’..
  • Contoh ayat-ayat memikat yang sopan dan BERKESAN untuk menarik perhatian lelaki..
  • DAN banyak lagi ilmu TERBAIK untuk menawan hati lelaki!

Lebih bagus lagi, ebook ini turut berkongsikan cara terbaik untuk anda menyerlahkan personaliti anda agar anda mampu menawan hati para lelaki yang melihat anda.. Dengan ilmu yang diberikan dalam ebook ini, anda pasti mampu memikat lelaki idaman anda dengan cara yang lebih berkesan..

Jadi ucapkan selamat tinggal kepada masa lalu anda yang penuh dengan pengalaman pahit tentang cinta.. Kerana dengan ebook ini, anda pasti mampu mulakan hidup baru yang lebih indah setelah anda berjaya menawan dan memikat hati lelaki idaman anda dengan lebih mudah dan berkesan..

Segala penyelesaian yang anda mahukan ada di PikatLelaki.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password