Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Editor choice

Borong china di1688.com

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Borong china di1688.com – Masa mula-mula dulu, saya borong barang sikit-sikit secara online menerusi website Taobao.com.  Antara barang yang saya borong adalah seperti armband untuk handphone, car visor organizer, seluar jogging, key holder dan macam-macam lagi la. Saya beli barang-barang tu direct dari China menerusi web Taobao.com. Kemudian, bila barang dah sampai.. saya jual semula kepada kawan-kawan dan juga secara online guna fanpage, instagram, mudah.my dan sebagainya.Rahsia1688.com

Untung? Memang boleh tahan la!

Tapi selepas beberapa tahun buat bisnes trading ni…  Saya jumpa lubuk yang lagi power dari Taobao.com

Boleh katakan, hampir semua barang yang ada di Taobao, ada juga di lubuk baru ni. Malah, harganya juga selalu lebih murah!

Bila harga supplier lebih murah! Maka untung saya lebih besar la! Rahsia1688.com

Cuma, di lubuk baru ni, saya kena beli borong banyak sikit!
Kalau di Taobao, saya  boleh beli 1 unit sahaja!
Tapi di lubuk baru ni, saya  kena beli banyak sikit… sama ada 5 unit, 10 unit atau belas-belas unit! Bergantung pada produk dan juga syarat supplier tu!

Bagi saya, ianya tiada masalah…. sebab memang sebelum ini pun saya selalu borong barang dalam kuantiti 10-20 unit untuk sekali order!

Cuma… Ada satu masalah! –>>Rahsia1688.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password