We review the best products categories from tech gadgets, electronics, beauty, home appliances and more!

Shampoo Rambut Gugur Mamasab kini dilancarkan di Bawah jenama Mamasab Haircair

Pada awal bulan April 2022, Mamasab dah melancarkan produk rawatan rambut (Mamasab Haircare). So far, ada tiga produk yang dikeluarkan serentak… iaitu shampoo, conditioner dan tonik.

Semua produk ni, best sangat tau. Kualiti setanding pergi buat hair treatment yang harga ratus ratus dekat salon rambut tu tau. Ramai yang dah cuba, dan kasi feedback rambut jadi lembut, dan paling best… dah tak gugur.

Bagi yang tak tahu… sebenarnya set treatment ni dihasilkan oleh Coach Helmi selaku Co-Founder Mamasab Haircare. Fungsi utama haircare ni adalah untuk merawat isu rambut gugur, tapi dia ada fungsi tambahan iaitu menghhilangkan kelemumur dan menjadikan rambut nampak sihat dan flowy.

So far… feedback yang kita terima juga amat memberansangkan tau. kalau nak baca testimony, boleh pergi ke page ini –> https://mamasabhaircare.com/testimoni/

Kalau ada yang minat nak baca info lanjut tentang Mamasab Haircare ni, boleh pergi ke laman web rasmi dia tau… dekat Mamasabhaicare.com. Dekat situ ada macam macam info tau… ada gambar before after, ada testimony, ada sijil-sijil KKM, ada bukti kajian sains tentang keberkesanan produk, dan macam-macam lagi.

Untuk sebarang pembelian boleh hubungi atau whatsapp sekarang…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password