Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Best price

Asas penternakan ikan talapia

Klikjer
Deal Score0
Deal Score0

Asas penternakan ikan talapia – Berapakah Nilai Ilmu Dan Pengajaran Di Dalam Ebook Ini?

Ebook ini bukan sahaja menceritakan tentang bagaimana memulakan penternakan ikan tilapia. Tetapi ia juga mengandungi pengalaman-pengalaman penternak-penternak yang telah mengalami segala perkara di dalam bidang ternakan ini. Seperti kerugian, kematian ikan, penipuan dan sebagainya yang boleh dijadikan teladan dan pengajaran kepada penternak-penternak baru. Sanggupkah anda untuk mengalami kerugian sebanyak RM 20000?, RM 10000? atau RM 5000?. Semestinya tidak bukan?. Jadi buku ini akan membantu anda untuk mengelakkan diri daripada mengalami kerugian seperti penternak-penternak terdahulu.Ikan Tilapia

Ebook ini hanya berharga RM30 sahaja. Ianya begitu murah jika hendak dibandingkan dengan risiko-risiko kerugian yang mungkin anda akan hadapi di dalam memulakan projek penternakan ikan tilapia . Dengan erti kata lain, ebook beharga RM 30 ini mampu membantu anda mengelakkan diri daripada terperangkap ke dalam risiko kerugian beribu-ribu ringgit. Jadi, lengkapkanlah ilmu di dada terlebih dahulu dengan mendapatkan ebook ini sebelum anda menceburi bidang penternakan ikan tilapia ini.

Untuk Siapakah Ebook Ini?

E-book ini amat sesuai untuk :-Ikan Tilapia

  • Sesiapa yang ingin mencuba penternakan ikan
  • Para-para penternak yang baru menceburi bidang penternakan
  • Sesiapa yang ingin mencari ilmu tentang penternakan ikan tilapia

Ebook ini kurang sesuai untuk :-Ikan Tilapia

  • Penternak-penternak yang sudah berjaya di dalam bidang ternakan ikan tilapia
  • Penternak-penternak yang sudah arif tentang selok belok bidang penternakan
  • Sesiapa yang ingin menjadi kaya dengan cepat
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password