Connecting buyers and sellers seamlessly, iklan2u.my offers a user-friendly interface to post and explore a diverse range of classified ads.
Editor choice

5 Kelebihan Organic Milk Booster

Deal Score0
Deal Score0

5 Kelebihan Organic Milk Booster

1. Pekat dan Tambahkan Susu

Adalah menjadi impian bagi semua ibu menyusu melihat bayi cepat kenyang dan tidak perlu bangun malam kerap untuk menyusu. Apabila bayi kenyang dan tidur nyenyak sudah tentu pengalaman hidup ibu menjadi lebih berkualiti dan dapat memberi fokus dalam tumbesaran anak. Jangan terkejut selepas menggunakan organic milk booster, peti ais anda akan penuh dengan milk storage.

2. Beri Tenaga Berpanjangan

Ibu yang baru berpantang tentunya telah menggunakan banyak tenaga ketika delivery. Dengan pengambilan milk booster ia sedikit sebanyak dapat memulihkan kembali tenaga yang telah digunakan disamping penjagaan makanan yag seimbang. Tambahan pula, majoriti pengguna milk booster adalah dikalangan ibu-ibu yang bekerja. Setelah penat bekerja, tenaga dapat dipulihkan agar terus kekal bertenaga untuk aktiviti menyusu di tengah malam jika perlu.

3. Mengurangkan Masalah dalaman Wanita

Kandungan lain yang terdapat di dalam Nufiya Organic Milk Booster juga dipercayai dapat membantu masalah dalam wanita seperti masalah senggugut, HB rendah, sembelit dan kitaran haid yang tidak teratur. penjagaan kesihatan ini sangat penting bagi memastikan tahap kesihatan si ibu sentiasa dalam keadaan yang optimum seterusnya tubuh badan mampu menghasilkan susu badan yang secukupnya untuk si bayi.

4. Penyakit Kronik

Pengambilan penggalak susu organik juga dapat membantu mengurangkan risiko penyakit-penyakit kronik seperti stress, kencing manis dan darah tinggi di kalangan ibu-ibu. Stress sentiasa diberi penekanan kerana terdapat banyak kajian yang dijalanakn oleh pakar-pakar perubatan dan laktasi berkenaan masalah kekurangan susu badan dikalangan ibu-ibu yang mengalami stress atau tekanan emosi.

5. Sumber organik

Milk booster organik antara pilihan paling popular dikalangan ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi. Ini kerana ia terdiri daripada sumber makanan semulajadi yang bebas dari bahan preservative dan gula sintetik. Boleh dikatakan, ianya asli sepertimana ia tumbuh.
Lihat harga  —–>>> Shopee
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iklan2u
Logo
Register New Account
Reset Password